piątek, 4 lipca 2014

Koktajl owocowy

Upalny dzień to najlepszy dzień na taki pyszny i zimny koktajl z owoców u mnie rozchodzi się dziennie w litrach :)


Koktajl owocowy 

1,5 kg arbuza
1 szklanka jagód
800 ml kefiru
3 łyżki miodu
Wykonanie:
Arbuza w miarę możliwości pozbawić pestek i przełożyć do dzbanka blendera dodać do niego jagody, miód i kefir wszystko dokładnie zmiksować i dobrze schłodzić.





Letnie Orzeźwienie 2014

2 komentarze:

  1. Koktajle owocowe są jak znalazł o tej porze roku i przy takiej pogodzie :) Co prawda nigdy nie próbowałam łączyć arbuza z jagodami, ale zapowiada się przepysznie ;)
    Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. koniecznie wypróbuj bo arbuz daje cudowne orzeźwienie :)

      Usuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Obserwatorzy

Wszystkie teksty i zdjęcia są mojego autorstwa i proszę ich nie kopiować bez mojej zgody